Novetats

Últimes novetats a:

 

Lapsus Festival arriba a la cinquena edició, consolidant la seva aposta per la música electrònica d’avantguarda i renovant el seu compromís com a selector de les tendències que no tenen cabuda en altres festivals de la ciutat. Un format que aposta per la comoditat i la qualitat, lluny de les grans massificacions.

Lapsus Festival s’estén en nombre de dies. El divendres 6 comptarà amb una programació molt especial dedicada als pioners de l’electrònica, formada per l’artista alemany i llegenda del kraut Hans-Joachim Roedelius, que presentarà en exclusiva el seu nou espectacle “En Este Instante”; el visionari productor nord-americà i pare del so punk Craig Leon, interpretant per primera vegada a Barcelona els seus àlbums “Nommos” i “Kanon”; i el duet hispà-noruec experimental N.M.O. Una primera jornada que tindrà lloc al Teatre del CCCB –co-productor de l’esdeveniment des de la seva primera edició– i que també comptarà per primera vegada amb una extensió nocturna a la sala LAUT. En aquest increïble espai situat al centre de Barcelona i equipat amb un so d’última generació, tancarà la jornada del 6 d’abril el showcase de la plataforma portuguesa Príncipe Discos, de la mà de Dj Lilocox i Dj NinOo.

Pel dissabte 7 hi ha programades més de 12 hores ininterrompudes de música. Des de les 17:00h el Teatre del CCCB acollirà les actuacions de Lee Gamble, D’Arcangelo –un show fruit de la col·laboració entre Lapsus i l’Istituto Italiano Di Cultura–, Deena Abdelwahed, Photay, Renick Bell, Rrucculla i el b2b entre Philip Sherburne i Tutu. A més, a la Sala Raval tindrem l’ocasió d’experimentar amb “Voyage to the End of the World” una odissea sonora especialment dissenyada per Modern Obscure Music, a través d’un showcase exclusiu conformat per les actuacions d’Island In The Sun –nou projecte alternatiu de Pedro Vian–, Defled i el duet NYEM. Per la nit el segell londinenc Whities es farà amb la cabina de LAUT de la mà dels artistes britànics Minor Science i Tasker, responsables de posar el punt i final a la cinquena edició de Lapsus Festival.